Spotlight muuttuu 3 kuppia C1: Korosta tallenteessa Thong Minh

Premier League takaisin asemaansa, La Liga jakaa puoli surut Vietnam britit aloittaa ketju kaunis päivä Mestarien liigan voittamalla urheutta Arsenal. On menettää molemmat jalat ensimmäinen peli, joten joka isännöi paras joukkue taulukossa, Bayern Münchenin on suuri haaste opettajille ja opiskelijoille Arsene Wenger. Vietnam Silti kollektiivisesti kerran saanut hieman epäileväinen silmät on tehnyt julkisen mielipiteen on oltava hiljaa kun tappioita "kaiverrettu kristalli" 2 tavoitteita ei poistettu, syttynyt toiveita menossa hänen näennäisesti hauras.

At du Football Tänään Vietnam.

Arsenal alkusoittoa jalkainen vaikutelma Valioliigan voittamalla 2 -0 vastaan ​​Bayern München

Pian sekoittaa 90. minuutti rekrytoi Kevin De Bruyne myös Man City loistavan syötön kilpailijat suoraan, Sevilla 2-1 hetkellä, "sininen puolet Manchester" takana johtajat Juventus 1 kohta ja täynnä mahdollisuuksia tyrmäys vaiheissa. Vietnam MU ja Chelsea, vaikka voitti 1 pelin vaiheessa heikompi seurat (TsSKA Moskova, Dynamo Kiova), mutta myös kovin huolissaan, koska ne ovat vallassa käsissä itsemääräämisoikeutta 2/3 kotipeleissä toinen jalka. Vietnam Siten Valioliiga on ainoa turnaus lyömätön kolmas jalkainen Mestarien liigan. Samaan aikaan, lisäksi epäonnistumiseen Sevilla, La Liga myös kokeneet tasainen peli sarjan 3 voittoa (Barca, Atletico, Valencia) ja 1 tasapeli (Real), kun taas Bundesliigan Wolfsburg voitti vain iloa.

Päivitä Vietnam jalkapallo tulokset mennessä.

Barca on yksi 3 West Club Espanja saada kaikki ilo 3. jalkainen

Yleisemmin 3. kierros ottelut vastaavasti Mestarien liiga   2015/16 Vietnam, todistamme lyijy ansioituneille kotijoukkue 9 voittaa pois 16 peliä.

Näytä Aikataulu Valioliigassa Vietnam.

Vaikutelma ennätys Vietnam voi sanoa, maalivahti joka ansaitsee eniten mainittu ajan viimeisen 2 yötä. Jos perustettu Iker Casillas pidettävä puhtaana ennätys Mestarien liigan kanssa Porto historia (51 pelit), Gianluigi Buffon tuli pelaaja jolla on paras aika ottelussa Juventus historia (48885 minuuttia), sitten Keylor Navas on myös " vartija talo "maanantaihin (jälkeen Angel Moya) ei vielä myöntänyt pallo 5   ensimmäinen ottelu, tällä areenalla.

Bayer Leverkusen ja AS Roma muodostavat pisteet Chase houkuttelevin Mestarien liigan historiassa

Tämä oli syy, miksi peli oli kolmas vuoro vain yhteensä 37 vaiheiden juhlia, vähemmän kaunis kuin läpi 2 (48 maalia) ja siirtää 1 (52 maalia). Kuitenkin, tämä kierros oli myös todistamassa yksi jahdata vaikuttavin suhde Mestarien liigan välillä Bayer Leverkusen ja AS Roma. Päättyy 90 minuuttia, jopa 8 maalia jakaa tasan joukkueiden kesken. Vietnam Lopuksi Ruben Neves, ikä ​​18 vuotta 221 päivää, on tulla kapteeni nuorin liigan historiaa 1 "vanhan mantereen" käsivarsinauha ottelua Maccabi Tel Aviv FC Porto kohtaavat 20/10. Tämä saavutus työnnä vanha ennätys 20 vuoden 217 päivää vuonna Rafael van der Vaart Ajax paita vastaan ​​ AC Milan Päivämäärä 16.09.2003.

Näytä le kuorinta Vietnam yritys nopein.