Pedro Mourinho verrattuna Maradona älykkäät

Katso lisää bongdaso Vietnam.

Monitor jahdata pisteet on Hawthorns välillä hiljattain isäntä West Brom ja vierailijat Chelseada kangaspuut vaikuttava debyytti alokas Pedro Rodriguezin "Blues", kuten Espanjan hyökkääjä teki avaaja Länsi edustus Lontoossa 20. minuutti Vietnam Vaikka Siten lähes hieman enemmän, työtä Chelsea kaadetaan jokeen alas säiliö kun kapteeni Terry on hylätty alkupuoliskolla 2 kun likainen Salomon Rondon välittömästi ennen rangaistus minuuttia. Vietnam Vaikka Näin puhuu ottelun jälkeen, Mourinho ei aio vastuussa Chelsean kapteeni. Sen sijaan hän piti ottaa toisen polun kysyttäessä rangaistus John Terry Vietnam.

Pedro maalasi ensimmäisen maalin Chelsea oikein hänen debyytti

Yksityiskohdat kuorinta hän Vietnam, tarkin, päivitetään jatkuvasti.

Hän sanoi "En halua ajatella sitä. Pidän tavasta koko joukkue yrittää kilpailla tässä sodassa. Minulla arvioivat Chelsea oli suuria esityksiä. Kun pallo, usein luoda vaaraa vastustajan maaliin. Koko tiimi on tehnyt 3 maalia ja yhdessä herkullista ruokaa sarjan toisen mahdollisuuden. Sitten, kun sinulla on 10 ihmistä, pelaajat osoitti hyvää taisteluhenkeä ja puolustus tapasi monia vaikeuksia. Olen tyytyväinen tähän tulokseen. "Puhutaan hänen oppilaansa Vietnam uusi Pedro," erityinen " oli alituinen kiitosta. Hän lisäsi: "Se on laatu pelaajia. Hän tulee Stamford Bridge ja heti osoitti hänen lahjakkuutta.

I odotettiin debyytti Pedro niin. Koska ennen Chelsea, hän on pelannut erittäin hyvin Cupin ottelussa Barcelona. Joka tapauksessa, tässä vaiheessa, Pedro oli vielä kesken sopeutua joukkue ".

Päivitys Vietnam jalkapallo tulokset uusin, tarkka Best.

Mourinho myötätuntoa Terry punaisen kortin Vietnam

Jopa Pedro Mourinho myös "laittaa jalustalle," sanoa, että hän on pelityylin muistuttaa jalkapallon legenda Diego Maradona.

"Hän ei ollut Maradona, mutta lähes niin lähellä . "sanoi Pedro hauskaa. Vietnam tapauksessa, voittaa 3-2 klo Hawthorns viimeinen auttoi Chelsea osittain luottamus palautui jälkeen kaksi ottelua melko huono alku Valioliigassa tällä kaudella.