Enemmän kokemusta ja enemmän koulutusta aikaa Carrie White

Hän on mennyt yhä paremmin hän Bob Lilly Jersey saanut enemmän kokemusta ja enemmän koulutusta aikaa. Hän voittaa Sara McMann, 2004 olympialaisten hopeamitalisti paini, 66 sekuntia. Hän hoiti Alexis Davis 16 sekuntia ja sitten tarvitaan vain 14 sekuntia voittamaan Zingano. Se kesti vain 34 sekuntia ennen hän face-istutettu Correia lauantaina. Emelianenko paras seitsemän-taistelua aikana todennäköisesti peräisin 25 huhtikuu 2004, kun hän esitti Mark Coleman, kautta 31 joulukuu 2005, kun hän lopetti Zuluzinho. Hänellä oli myös ei-kilpailu siellä vastaan ​​Antonio Rodrigo Nogueira että me sivuuttaa, koska se päättyi ensimmäisellä kierroksella, koska vahingossa pään Butt. Emelianenko oli 7-0 viisi seisokkeja. Tyrmäys Zuluzinho 26 oli nopein, jossa varsi baari jättämistä http: //www.officialcowboysnflstore.com/WOMENS_YOUTH_BRANDON_CARR_JERSEY.htmlof Kevin Randleman vaikuttavin. Silvan top seitsemän taistelu viiru oli yksi UFC 64 14 lokakuu 2006, kun hän lopetti Rich Franklin ensimmäisessä voittaa otsikko, kautta 25 lokakuu 2008, kun hän päihitti Patrick Cote UFC 90. Silva oli 7-0 kanssa http: //www.officialcowboysnflstore.com/WOMENS_YOUTH_BRANDON_WEEDEN_JERSEY.html , seitsemän päättyy, vaikka Cote taistelu päättyi, kun Cote kärsi polvivamman ja ei voinut jatkua. Hänen vaikuttava voitto oli epäilemättä ensimmäinen kaksi voittoa yli Franklin siihen aikaan, kun hänen polvilleen tuhosi ex-mestari. Jonesin paras seitsemän-taistelua venytys on luultavasti putki hän on, koska laatu opposition. Se ulottuu voittaa Lyoto Machida UFC 140 10 joulukuu 2011, kautta UFC 182 tammikuu 3 Kun hän reititetään Cormier. Tässä span, hän pahoinpideltiin entiset mestarit Machida, Rashad Evans ja Will Beatty JerseyVitor Belfort, sekä Cormier, joka menisi voittaa otsikko jälkeen Jones oli riisuttu. Kukaan ei voi väittää, paljon, että laatu Jonesin oppositio on parempi kuin Rousey n on ollut. Mutta Rousey on ollut hallitseva ja ei ole ollut läheltä piti, kuten Jones oli vastaan ​​Alexander Gustafsson. Kun hän lopulta saa mahdollisuuden taistella http: //www.nflgiantsofficial.com/WOMENS_YOUTH_WILL_BEATTY_JERSEY.htmlCristiane "Cyborg" Justino ja päätyy reititys häntä, hän tulee lopulta hiljentää kaikki epäilijät. Ja vaikka Justino valtavan valta, ei ole epäilystäkään, tässä nurkassa ainakin, että Rousey puhaltaa Justino ulos ja lopettaa hänen ensimmäisellä puoliskolla ottelun. Justino, vaikka ei ole koskaan tehnyt kääpiösarjalainen divisioonan 135 punnan raja ja se on kyseenalainen, jos hän koskaan tulee. Vaikka tämä taistelu ei koskaan tapahdu, se ei vähennä Rousey perintö ja hänen satunnaisia ​​saavutuksia. Hän on suurin siellä on ollut, ja pelottava osa on, hän on vain paranemassa.