neljätoista-viidestoistaosan Manchester United pre-season Athena wnn

osta FIFA kolikoita verkossa Van Gaal kehui Alex Ferguson odottaa punaisten palasi voittaa Louis van Gaal kiitti Ferguson: "Fergie" tuki on liikkeellepaneva voima stressi on ikä Unitedin kuuden pelin voittoputki pysähtyi otettuaan Sir Alex Ferguson Manchester United palasi liigan kun ensimmäinen putki 5 478 päivää 3 Van Gaal: Falcao pelasivat vain 20 minuuttia, mutta myös mahdollistaa

Van Gaal debyytti Rooney 2 Manchester United 7

Phoenix urheilu-uutisia Pekingin aikaa 24. heinäkuuta kello 11, kausi 2014-viidestoistaosan Manchester United ennen kauden avaus at Rose Bowl Stadium tappelu, Unitedin 7-0 voiton Los Angeles Galaxy. Alkupuoliskolla, Danny Welbeck auttaa Man Utd teki unelma alku ja sitten, Rooney sijoitettiin seuraamuksista edessä vuodon testaus jälkeen tauon.

23 minuuttia, housaijiqi vasen jalka ampui jälkeen pallo rajat, David de Gea sai. 34 minuuttia, Danny Welbeck edessä vastustajat palloa alaspäin, Mata vapaapotku oli parried seinämän, sitten Rooney nurkkaan, Peja kynitystä pallon suoraan. 41 minuuttia, Valencia läpimurto ylitys aiheutti vastustajan käsivirheestä rangaistusalueen, työnnä Wayne Rooney oikea jalka-korkea pallo, vaikka tuomari Perry oikeaan suuntaan, mutta mikään ei 2-0! Ensimmäiset 45 minuuttia, Manchester United sijoitettiin tavoite, Welbeck oikealla tasainen syöttö, muut Defender jäi pallo, Rooney teki helposti, 3-0!