2 minuuttia myöhemmin, gunuzhayi Palacios lapio Athene wnn

.

top FIFA kolikot 58 minuuttia, Nani gunuzhayi korvata. 62 minuuttia, Irlanti lauennut lapiot syödä keltainen gunuzhayi. 2 minuuttia myöhemmin, gunuzhayi Palacios lapio syy keltaisuus jälkimmäisen. Välittömästi tämän jälkeen, Palacios laittaa lapio Cleverley pakeni rangaistusta uudelleen. Hernandez ja Wilson oli juuri irtosi penkki jälkeen keltaisia ​​kortteja minun puolustava liikkuu liikaa, vaikka Huth ja pienten herne rikkoa vastatoimia maalin toimia myös pakeni rangaistusta. Ensimmäiset 75 minuuttia, aiernandesida volley vasemmalla laidalta ei pelannut palloa 76 minuuttia, Moyes pelannut mukaan Valencia korvaa Chris. 78 minuuttia, Robin van Persie kulmapotkua ulos oikealla puolella, Rooney kohta 7 m kaatopaikka otsikko ennen taaksensa Moon, pallo pomppii pois lensi vasemmassa yläkulmassa kaari

Chelsea jälkeen 1-3 tappion Atletico Madrid kaatui ulos, Azar sanoi vihaisesti, "ne sijoitettiin ennen puoliajalla satuttaa meitä. Emme voineet kääntääkseen jälkipuoliskolla. Minulta kysytään usein tehdä tätä yksin, ja se ei ole niin yksinkertaista . Tämä on monimutkainen peli. Tämä ensi kaudella voi olla hyvä opetus meille. "Adzharian n kommentit Manchester Evening News päätti, että oli tyytymättömyys Managerin Jose Mourinho, on jonkin verran vaikutusta parisuhteeseen, sanomalehti kertoi, mikä on edeltäjä Adzharian lähteä Stamford Bridge. Adzharian, on Chelsean ykkönen tänään, sihteeri vasen laitahyökkääjä, koska liittymisen Chelsea kesällä 2012, 109 esiintymisiä kaikissa kilpailuissa, pisteytys 30 maalia 20 avustaa tällä kaudella, Azar, 47 esiintymisiä kaikissa kilpailuissa, pisteytys 17 maalia 10 auttaa, 33 esiintymisiä Premier League, pisteytys 14 maalia 9 syöttöä, ja voitti Valioliigan vuoden tulokkaaksi. Tietenkin, onko Manchester United tai Manchester City, halusi allekirjoittaa Azar, paljon vaikeuksia Belgian Giants osaksi siirtomarkkinoilla, on viime usean miljoonan punnan jymymenestys tarjouksia. Iso-Britannia tiedotusvälineen talkSPORT sanoi, Manchester United vastustavat Pjanic menettää, 24-vuotias Roma keskikenttäpelaaja sanoi muutama päivä sitten, ja lopettaa joukkue jos ei valita Manchester United mieluummin Paris Saint Germain ja Barcelonassa. Pjanic pelasi hyvin tällä kaudella, 33 serie vaikuttanut 6 maalia ja 6 syöttöä, auttoi lukita edessä ennen Rooma II takaisin Mestarien liigan. (19)