Kuka goals Brightonin Voita Fulham, joka oli heidän toinen voittaa? aurinko elossa

Managerless FIFA 15 kolikkoa halpaa vetämissä itsensä pois Sky Bet Championship putoaminen vyöhykkeen 2-0 voittaa Fulham. Lokit, etsii uutta pomo heti Sami Hyypiä lähdön viikko sitten, löysi vain toisen voittaa 20 ottelunsa vuoksi toisen vuosipuoliskon tavoitteita Adrian Colunga ja Solly maaliskuuta. Chris Hughton on suosikki rooli, mutta samalla väliaikainen pomo Nathan Jones tekee hyvää työtä pitää linnake, seuranta perjantain taistelee 2-2 piirtää vastaan ​​Reading vain Brightonin toinen pois voitto kauden.

Jones ei odoteta voida pitää huipulle työtä, mutta se ei menetettäväksi entinen Albion puolustaja että Fulham tekevät melko hyvin, koska he tarjosivat talonmies Kit Symons pysyvän työpaikan. Kuitenkin isännät, nyt turvallisesti puolivälissä taulukon jälkeen kurja alkaa kampanjan, osoitti vähän nykyisen kipinä, kanssa Seagulls loppumassa ansaittu voittajia. Danny Holla voi olla paikka ne johtoasemaan, mutta naarmuuntunut hänen volley leveä ja Fulham maalivahti Marcus Bettinelli joutui hieno säilykkeiden säilyttää ulos laukausta Colunga ja Elliott Bennett.

Centre-puoli Lewis Dunk - osuvasti Brighton paras maalintekijä tällä kaudella - myös liu'utetaan otsikon liian korkea mennäkseen sisään ja lähetti toisen suoraan rintaan Bettinelli. Lacklustre Fulham ei vaivaa heidän entinen maalivahti David Stockdale vuonna 1. puoliajan, vaikka Ross McCormack laukoi oli taipua leveäksi ja Hugo Rodallega oli tuumaa kääntymistä Kontstantinos Stafylidis "rajat ammuttu. Brighton olisi pitänyt mennä eteenpäin yhdeksän minuutin kuluttua aikaväli kun Craig Mackail-Smith leikata pallon takaisin Norwich loanee Elliott, joka huomasi hänen alkuperäinen laukaus tukossa ja hänen seurannan karkotettiin olkapäähän Bettinelli. Pallo droped kohteeseen Colunga kanssa Bettinelli pulaan, mutta Espanjan hyökkääjä laukoi leikattu ulkopuolella kentältä.

Kuitenkin, 6 minuuttia myöhemmin Seagulls tekivät kehitys seuraavat Bennett - yksi neljästä Albion pelaajat joiden laina loitsuja päättyi seuraava ottelu - esiteltiin alas alueeseen Stafylidis. Colunga lisääntynyt ja viileästi toimitetaan Bettinelli väärin alkaen paikka hänen neljäs tavoite kauden. Fulham lopulta herätti itsensä vaan oli hylännyt tutut kasvot, jossa Stockdale vetämällä pois ihana sormenpäällä Conserve säilyttää ulos Sean Kavanagh n kiharrin ja sukellus alhainen oikeuttaan kieltää Rodallega säilyttää Brightonin lyijyä. Ja kolmen minuutin aika korvaamisesta maaliskuuta tarttui Joao Teixeira läpi-pallo ja laukoi ohi Bettinelli jotta päättyi elintärkeä voittaa.