Ozil teki ?? kolme maalia Arsenal 3-1 Stoke uudelleen aluksella toppi Scarlleter Smith

Ozil teki ?? kolme maalia Arsenal 3-1 Stoke uudelleen aluksella Top Arsenal Edulliset Neuleet ho ottamaan seitsemän pelin voittoputken: Voitettuaan Stoke, Arsenal saada seitsemän pelin voittoputken kaikissa kilpailuissa (Valioliigan neljän pelin voittoputki), ja ne kestävät 12 kertaa kaikissa kilpailuissa kotona kohdata Stoke sai voiton.

Pyssymiehiä 1492 päivän huippukokouksen jälkeen: viimeisen kerran Arsenal Valioliigassa sijoitukset ensimmäinen vuodelta 2009-10 kausi, kolme ensimmäistä (sijalla, jotta voittaa kaikki koko kierros). Kun kulunut 1492 päivää, pyssymiehiä jälleen palata Valioliigan kärkipaikan.

Ramsey 3 peräkkäistä tauko: halpa jalkapallo pelipaidat alkupuoliskolla viisi minuuttia, Ramsey tip-tauko, jonka hän lähetti kolme peräkkäistä pelejä Arsenal tavoitteet, tavoitteet kaikissa kilpailuissa tällä kaudella, Gunners pääsi seitsemän, jatkaminen bitin ensimmäinen rivissä maalintekijäksi.

Ozil osoitti pois kotona ensimmäinen palkinto: Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ozil liittyi Gunners debyytti on Emirates stadion, kenttä Saksan maajoukkueen valmentaja Joachim Loew meni vierailuilla, mutta Ozil menestyi hyvin, hänen epäsuora vapaapotku auttamaan vetää Musai avasi pisteytyksen, jonka jälkeen peräkkäistä syöttöä Mertesacker ja Sagna laukoo pölliä.

Walcott chickened poistumaan radalta: Arsenal jalkapallo pelipaidat Walcott Arsenal avauskokoonpanoon jo tullut, mutta verryttely takia fyysistä epämukavuutta, Wenger päätti lopulta antaa aselepo, Nabu Li tilapäisen sijaisen käynnistin. Britannian tiedotusvälineissä, Walcott lepää viikossa.