Kyle Busch voittaa Brickyard 400 Carrie White

Kyle Busch voitti Brickyard 400 Edes ifhe ei tee Chase, Brandon Myers Jersey Kyle Buschin putki on yksi vaikuttava saavutukset viime NASCAR muistiin. Kuljettaja nro 18 sai hänen neljäs voittaa viisi osakilpailua sunnuntain Brickyard 400, tilalta pois Joey Logano vihreä-valkoinen-checker uudelleenkäynnistyksen. Neljä voittoa laittaa Buschin solmion Jimmie Johnson sarjan lyijyn voittaa. Kuitenkin Busch on ajaa 11 vähemmän kilpailuista kuin Johnson. Hän jäi näihin kilpailuihin päästyään jalka ja jalka onnettomuudessa kauden avaava Xfinity sarjan kisa Daytona. Vahinko on miksi hän silti ole lukko Chase, vaikka http: //www.buccaneersofficialauthentic.com/Authentic-Bruce-Carter-Jersey hän tahtiin tehdä siitä NASCAR: n pudotuspelit. Kuljettajan on top 30 huomautusta Chase ja Busch on nyt 23 pistettä ulos viisi osakilpailua mennä ennen Chase. Hän oli 35 pistettä 30. sunnuntaina. "Jestas. En vain voi uskoa tätä ajaa juuri nyt", Busch sanoi. "En voi uskoa mitä tapahtuu ... Se on todella herkkua voittaa Indy." Busch otti johdon viimeisen kerran kahdeksan kierrosta mennä. Hän oli toinen rodun johtaja Kevin Harvick päälle uudelleenkäynnistyksen ja aktivoimat roikkuu Harvick osaksi puolestaan ​​1 ja clearing hänet puolestaan ​​kaksi. Logano sitten siirretään Harvick seuraavan-to-viimeisen uudelleenkäynnistyksen perustaa viimeinen haaste vastaan ​​Busch. Hänen voitto sunnuntaina oli myös http: //www.buccaneersofficialauthentic.com/Authentic-Charles-Sims-JerseyToyota's ensin voittaa Indianapolis ja ensimmäistä kertaa ei-Chevrolet kuljettaja on voittanut radalla koska Bill Elliott voitti Dodge vuonna 2002 . Ennen voittaa Indy, Busch voitti Sonoma, Kentucky ja New Hampshire. Ainoa ei-voitto venyttää tuli Daytona, jossa hän toipunut lyömällä seinään loppuun 17th. On luonnollista miettiä missä viimeinen viisi osakilpailua joukossa vastaavia raitoja NASCAR. Jos emme pakko listalla viiden viime kilpailuista juuri nyt, se on viiden rotu span, joka on takana Jimmie Johnsonin neljä suora voittaa sinetöidä Chase otsikon vuonna 2007. Se ei listalla kanssa ulottuu kuten Jeff Gordonin seitsemän voittoa yhdeksässä kilpailuihin vuonna 1998 tai Tony Carnell järven JerseyStewart viisi Chase voittaa vuonna 2011. Mutta olkaamme selvä; mitään historiallista meneillään olevassa aikavälillä ei ole virallinen ennen kuin se on ohi ja me tiedämme jos Busch tekee Chase. Tällä hetkellä pistoon tämä ajaa Buschin takana jokin näiden kausien ei diss lainkaan. Ja vahvistaa sen, Busch täytyisi syöttää Chase. Se on ankara todellisuus NASCAR: n nykyisen playoff-muodossa. Jos hän kaipaa Chase, tänä kesänä keinu tulee varjoon otsikon draaman NASCAR luo kanssa Chasen poistamista muodossa. Ja myös todistaa rutiini ylpeilee, että "voittaa on kaikki" NASCAR virallisesti virheellinen. Jos hän ei tee sitä, hyvin, painopiste siirtyy Busch suorituskykyä Chase; alueella, jossa hän taisteli. Mutta haamu mikä sai hänet pudotuspeleihin - pitää epätodennäköisenä saavutus touko - tulee kangaspuut. Ja kangaspuut poikkeuksellisen suuri, jos hän voittaa hänen ensimmäinen Sprint Cup otsikko. Vaikka viisi rodut mennä ennen Chase alkaa, http: //www.steelersnflofficialonline.com/Authentic-Cortez-Allen-Jersey Busch voi olla kuusi tai seitsemän voittoa ennen ensimmäistä kilpailua Chicagossa. Olisitko yllättynyt, jos näin tapahtuu? Emme varmasti ei.