Kuusi sijoittui joukkueet olivat hidas alkaa ennen kuin voitti. Xiong Hh

Copyright © 2010 Ed Bagley

Onko kukaan yllättynyt, että 4 sijoittui jalkapalloseurat - 3 heistä erittäin korkealle rankattu - voittivat pelien yhteenlaskettu 12 pistettä tällä viikolla? Sinun ei pitäisi olla yllättynyt, että # 1-sijoittui Oregon Milan Michalek Jersey  , kolmas-sijoittui TCU, 7.-sijoittui Stanford ja 21.-sijoittui Nevada kamppaili voimallisesti ennen lopullista vallitseva.

Syy on yksinkertainen - nämä 4 sijoittui joukkueet vain yhdistetty 5 voittoa vastaan ​​muut hetkellä sijalla joukkueet. Toisin sanoen, niiden yhteenlaskettu voitti-tappio ennätys on 39-2, mutta ne eivät ole pelanneet paljon kilpailukykyinen joukkueita.

kausi alasajosta, he ovat nyt vasten parempaa kilpailua ja näyttää paljon alttiimpia .

Take kärkipään Oregon. Ducks rankattiin ensimmäinen kansakunnan pisteytyksen rikos (54+ pistettä per peli) ja yhteensä rikkomukseen (567+ ypg) ja 13. pisteytyksen puolustus (17+ PPG) ennen he juoksivat Kaliforniaan. Karhut jotka eivät luokiteltu millään alkuun kyselyssä paitsi Sagarin, joka mitoitettu Kalifornia - 5-4 joukkue, joka on pelannut 7. tiukin aikataulu maassa - kuin 24. paras joukkue.

Oregon lopulta voitti tämän pelin 15-13 (2-pisteen marginaali), mutta voisi yhtä hyvin ovat menettäneet sen 24 jaardin Bear kentän tavoite myöhään pelin kutsuttiin takaisin laiton liikkeen uhkasakko Kicker Mika Zibanejad Jersey  , jotka ovat jääneet 29 jaardin yritys tällä toisella yrittämällä. Onnistunut potku olisi antanut Kaliforniassa 16-15 lyijyä he ovat käyneet.

Ducks teki 58 loukkaavaa touchdowns ensimmäisen 9 yhdeksän pelejä ja hallinnoi 1 vastaan ​​Kaliforniassa samalla rekisteröitymättä niiden alin kohta yhteensä 10 vuotta.

Voiko Oregon voi voittaa? Huolimatta hype, tietenkin Ankat (10-0) voidaan voittaa, ja silti täytyy kohdata Arizona ja Oregon State vuonna valtion sisällissota peli, historiallisesti ilkeä peli parhaimmillaan.

Voisit väittää, että Oregon oli onnekas voittaa, ja paljon faneja, pelaajia ja valmentajia samaa mieltä kanssasi.

kolmas sijoittui TCU Horned Frogs rankattiin ensimmäinen pisteytyksen puolustus (8 + PPG) ja kokonaismaanpuolustuksen (215+ YPG ) Kyle Turris Jersey  , ja kahdeksas pisteytyksen rikos (41+ PPG) ja yhteensä rikkomukseen (492+ ypg) ennen he juoksivat Sijoittamaton San Diego State atsteekit.

TCU vaikuttava tilastot olivat pääasiassa koska ne oli ollut heikkoja joukkueita ympäri vuoden. Jo viime viikolla 47-7 purkaminen sitten lyömätön 6.-sijoittui Utah näytti paljon vähemmän vaikuttava jälkeen Utah (nyt 8-2) oli järkyttynyt tällä viikolla onneton 4-5 Notre Dame joukkue, 28-3.

Onko Utah mitään hyvää? Vitsailetko? Utes lyömätön ratsastaa vaikka kausi oli onnenpotku parhaimmillaan ja petosten pahimmillaan. Utah putosi 6. sija rankingissa 15. viime viikolla 25 tällä viikolla. Mitä seuraavaksi, Utah tappio San Diego State tulevalla viikolla?

TCU oli kaksi touchdown alijäämä San Diego State eikä voinut saada valvonta peli myöhään 4. neljänneksellä, pitämällä pois Aztec maksutta paeta 40-35 voitto (5-pisteen marginaali).

Kaikki tämä puhe TCU on pysäyttämätön ja puolustaa on pysäyttämätön on niin paljon hölynpöly. TCU (11-0) on täsmälleen yksi voiton hetkellä rankattu joukkue tänä vuonna, ja se oli vastoin huijari Utah Utes. "Nuff sanoi.

sarvipäinen Sammakot lopullinen peli on vastaan ​​New Mexico joukkue, joka on sijalla 173. keskuudessa 120 Division 1-kouluissa. On 58 AA joukkuetta sijoittui ennen New Mexico, että voisi ehkä voittaa Lobos tahansa viikonpäivänä ja kahdesti lauantaina. New Mexico ei pitäisi edes pelaa Division 1 tänä vuonna.

Kaikki tämä tarkoittaa TCU sarvipäinen Frogs päättyy kauden lyömätön 12-0 ja marina, jos niitä ei pelaa mestaruuden peli.

7.-sijoittui Stanford Cardinal (9-1) lähes menettänyt fistfight kanssa Sijoittamaton Arizona State ennen kuin voitti 17-13 (4 pisteen marginaali). Vain Stanfordin puolustus ja pitkän 4. neljänneksen pisteytys asema tallennetaan kardinaali menettää. Sun Devils (nyt 4-6) Päivämäärä kovaa, johtava 13-10 ennen Stanfordin pisteytys ajomatkan.

Stanford silti on kohdattava California ja Oregon State.

Nevada 21.-sijoittui Wolf Pack on paljon rikos ja vähän puolustus Erik Karlsson Jersey  , ja se osoitti vastaan ​​Sijoittamaton Fresno State joukkue, että hiton lähellä voitti. Fresno State sijoitettiin 10 pistettä ottamaan 34-28 johtoon ennen Vai Taua n 24 jaardin kipittää laittaa Bulldogs pois hyvää, 35-34 (1 pisteen marginaali).

Bulldogs kasataan 444 jaardin rikoksesta Nevadan 416 telakat, jotka osoittavat kuinka huokoinen Wolf Pack puolustus toimii. Kun annat periksi 444 telakat rikoksesta ja 34 pistettä, sinun on parasta olla vielä parempi rikos.

Tärkeintä on 4 lyömätön joukkuetta viime viikolla ovat edelleen lyömätön, mutta nyt selvästi voi voittaa. Auburn ja TCU ovat 11-0, Oregon on 10-0 ja Boise State on 9-0.

Kuusi sijoittui joukkueet olivat hidas alkaa ennen kuin voitti.

Baylor johti 23.-sijoittui Texas A & M 30-21 klo puoli mutta Aggies voitti, 42-30 David Legwand Jersey  , pitämällä Bears scoreless 2nd puoli. North Carolina johti 16.-sijoittui Virginia Tech 10-9 klo puoli mutta hokies kokoontuivat 2. puoliskolla 17 pistettä pitäen Tar Heels scoreless voittaa, 26-10. Kansas State antoi 20.-sijoittui Missouri peliä, mutta hävisi lopulta, 38-28.

Bo Pelini n Nebraska Cornhuskers piti Kansas 87 telakat yhteensä rikkomukseen ja voitti, 20-3. Jayhawks sai tasan 5 ensimmäinen alamäkiä ja irtisanottiin 6 kertaa. Texas järjestetään 12.-sijoittui Oklahoma valtion 3-kaikki tie jälkeen 1. neljännes, mutta Cowboys sietää 23 pistettä 2. neljänneksellä Craig Anderson Jersey  , ja voitti 33-16.

Toisen sijoittui Auburn teki mutta sitten huomasi Georgia 3 touchdowns ennen kuin lopulta saada joitakin erottamisen viimeisellä neljänneksellä voittaa, 49-31. Koko viikon pitkä Auburn ja sen tähden pelinrakentaja Cam Newton oli ottanut pelaajan lehdistön syytöksiä väärinkäytöksistä, mutta Heisman-suosikki Newton otti kaiken voittajana.

Newton oli 12-for-15 kulkee varten 148 telakat ja 2 touchdowns. Tärkeämpää, hän kiirehti 30 kertaa 151 metrin (5,0 telakat per tehtävä) ja maalasi kulkee 1 ja 31 telakoille. Onterio McCalebb lisätty 3 touchdowns lyhyitä ajoja. Voittamalla Georgiaa vastaan, Auburn tulee SEC West divisioonan mestari ja joutuu Itä divisioonan mestari Etelä-Carolinassa SEC Carolinassa SEC championsA hyvä Walkaround ja perse