Kolme sade voittaa raketti 123-104 Eagle Jack chen

Pekingin aikaa 1. tammikuuta NBA runkosarjan jatkui, raketteja kolmen pisteen kentät pelata 123-104 voittoja yli kotkat, luopumassa 2 peräkkäisen tappioita myös päättyi ottelu 4 voittoputki.

kaksi joukkuetta puuraja ei väkeviä. Raketti joukkueen kolme pistettä tukku pelipaidat halpa

yhteensä 29 16, ja Eagles ovat tehneet 12 23 laukausta. Mutta raketti sisällä voimaa niin, että ne lopulta voitti ottelun, ottelu raketteja aiemmin 48-38), levypalloa 40-36) ja vapaaheittoja (22 17 -7 6) ovat eduksi. Asik alkupuoliskolla 17 minuuttia nappasin 12 levypalloa, ja kovettua teki 13 vapaaheittoja, lähes kaksi kertaa Hawks joukkue. Kilpailu neljännessä jaksossa on kolme minuuttia aikaa vaihtaa kaikki tärkeimmät, peli menetetty jännitystä.

Neljäs rakettia osui 6 ennätys kolme pistettä, Delfino jotka ovat osallistuneet 3, joukossa ennen pelin lopussa 5 minuuttia 05 sekuntia osuma kolme pistettä Rockets halpa tukku pelipaidat

Will jakaa ero laajentaa on 8 pistettä, sitten 16-3 Rockets eteenpäin täysin lukittu voittoon.

Neljännellä neljänneksellä Eagles iyhtbgfda2 varmuuskopio Jenkins kyljykset 12 minuuttia yksin, se on luottaa hänen erinomainen pelata, kotkat kerran distaalisessa marginaali 15 pistettä vain 5 pistettä. Kolmannen neljänneksen kotkat on myös mahdollisuus, alkupuoliskolla perään peräti 18, kolmantena päivänä he osuma 5 kolme pistettä, joista kolme muistiinpanoja ilmestyy ensimmäisten kolmen minuutin. Mutta raketti Harden sijoitettiin 11 pistettä neljänneksellä. Pää raketti osui peräkkäin aallot 9-2, vastaamaan aloitteen omiin käsiinsä.

Päätti olla kilpailu on toinen päivä kehitys ensimmäisellä neljänneksellä, Rockets hinattava 1 pistettä neljänneksellä osuma 38 pistettä Delfino osuu kolme pistettä johtaa pisteet 33-31, raketti aikana 16-0 ajaa yhdellä iskulla laajentaa johtaa 15 pistettä, kotkat sisällä Hovde ja jopa Smith oli 4 minuuttia, raketit taas pelataan 10 -2, täydellisen hallinnan tilannetta kentällä. Toistaiseksi NFL tukku pelipaidat

, kotkat peli takana ei enää tarvinnut johtaa.

Pelin jälkeen kovettua oli 9 peräkkäistä pelejä 25+, se on myös hänen kolmastoista suora peli pisteytys 20+, raketti päästä niin monta peräkkäistä 20 + ihmiset ovat Yao Ming 22. helmikuuta 2006 20 maaliskuu 2006, 14 peräkkäisenä 20+.