Fiorentina valtasi UEFA Europa League Group K Sun alive

La Viola, joka oli Runescape 2007 Gold Ranskan puolella Guingamp ensimmäisenä ottelupäivänä, eteni läpi Alberto Aquilani 33. minuutti ja toisen vuosipuoliskon tavoitteita Josip Iličić vuonna 61. minuutti ja Federico Bernardeschi vuonna 67. minuutti turvattu mukava voitto. Guingamp voittaa PAOK Thessaloniki 2-0 kotonaan kaksi maalia kolmen minuutin alussa toisen puoli Sylvain Marveaux. Legia Varsova säilyttivät 100 prosenttia alkavat Group L kanssa taistelee 1-0 pois voittaa Trabzonspor, turvattu ensimmäisen puoliajan maalia Michal Kucharczyk 17. minuutti. Toisessa ottelussa näki Lokeren tappio Metalist Harkova 1-0, Nill De Pauw saada voittaja 74 minuuttia. G-ryhmän, se tarvitsi lisäajalla taajuuskorjain korvaavien Stephane Mbia ansaita Europa League haltijat Sevilla 2-2 tasapeliin klo Rijeka. Iago aspas laittaa espanjalaiset eteenpäin 26. minuutti, mutta ne olivat alas kymmenen miestä viiden minuutin osaksi jälkipuoliskolla, kun Timothee Kolodziejczak joutui suoran punaisen pelistä koskevan Andrej Kramarić, joka muunnetaan tuloksena rangaistus. Zoran Kvrzic näytti voittanut sen kroatialaisia ​​vuonna 66. minuutti, vain Mbia lakaista taajuuskorjain aikana lisätty aikaa. Rotterdamissa, Elvis Manu iski myöhään voittaja Feyenoord voittamaan Standard Liege 2-1 Rotterdamissa. Puolustaja Sven Van Beek puski isännät edessä alussa jälkipuoliskolla, vain Jonathan Viera tasaamiseksi 63 minuuttia ennen Manu nappasi voiton kolme minuuttia jäljellä. Napoli voitti 2-0 pois Slovan Bratislava tallentaa toiseen suora voittaa I ryhmän maalintekijöinä Marek Hamsik vuonna 35. minuutti ja korvaavien Gonzalo Higuain vuonna 74. minuutti. Sparta Praha voittaa Young Boys 3-1 kotona, auttoi ahdin David Lafata, mutta Yury Zhirkov teki syvälle työnseisaus aika antaa Dinamo Moscow 1-0 voittaa PSV Eindhoven.