2015 Mercedes AMG CLA 45 tyylejä käynnistämä nguyenlan Nguyen lam

45 AMG 2015 Mercedes CLA tyyli käynnistää

90. DTM rotu hänen DTM sarjaa johtava Gary Paffett (Thomas Sabo Mercedes AMG C-Coupé) oli toiseksi kilpailussa kahdeksas kausi, DTM klo Oschersleben. Paffett, tämä on alusta 30 urallaan DTM ja hänen kolmas Oschersleben.   Joukkuekaveri Jamie Green Mercedes CLA 45 AMG Vietnam turvattu kolmanneksi ja palkintopallille 20 hänen DTM. kilpailussa voitti Bruno Spengler (BMW). Gary Paffett johti Vietnam arvioinnista DTM kuljettajien kanssa 127 pistettä ja on kymmenen prosenttiyksikön erolla Bruno Spengler yhden (BMW /116 pistettä). Jamie Green oli kolmannella sijalla 108 pistettä. THOMAS Sabo /Mercedes-Benz Pankki AMG johtaa joukkueen sijoitukset kanssa 151 pistettä. mestaruuden valmistajan, Mercedes-Benz päällä rankingissa 295 pistettä.

Ajo Mercedes CLA 45 AMG Robert Wickens Vietnam Kanada (perä AMG Mercedes C-Coupé) seitsemännellä sijalla paras tulos hänen DTM toistaiseksi edellisen kisan Zandvoort. Christian Vietoris (Mercedes-Benz AMG Pankki C-Coupé), Ralf Schumacher (Mercedes AMG C-Coupé) ja Roberto Merhi (Junge Sterne Mercedes AMG C-Coupé) päättynyt rotu asemissa kaksitoista, kolmetoista ja neljätoista vastaavasti. Susie Wolff (TV Spielfilm AMG Mercedes C-Coupé) ja David Coulthard (Mercedes AMG C-Coupé DHL) ei saatu päätökseen. Vietnam

Vietnam Katso lisää tuotteistamme täällä: Mercedes CLA 200

Roberto Merhi lisätty 1: 22,752, nopein 51 kierrosta. Se oli ensimmäisen kierroksen nopein uransa DTM kuljettajia Espanjassa. vuodesta 1988, kuljettajat Mercedes-Benz on saavuttanut nopeimman kierrosajan 167 kilpailuista, mukaan lukien kuusi Oschersleben. Vietnam kahdeksas kisassa kauden Oschersleben oli 140. kilpailu "uuden" DTM vuodesta 2000. kaksitoista ja puoli vuotta, Mercedes-Benz on varmistanut 81 voittoa, 62 paalupaikkaa ja 83 nopeinta kierrosta. Vietnam Mercedes AMG Vietnam CLA 45 odotetusti, erittäin nopea kilpailussa tänään ja meillä oli ammuttu voittaa. Bruno Spengler, vaikka Kuitenkin myös ajaa hyvin ja ilman virheitä. minä, tietenkin, haluavat voittaa Oschersleben, mutta olen suojattu kotini mestaruuden toiseksi. Sen lisäksi, että se on mukava olla korokkeella 30. vuonna kilpailussa DTM # 90 minua. Olen tällä hetkellä yksitoista pistettä edellä Bruno kaksi lopullinen kilpailua kauden Valenciassa ja Hockenheim ovat vielä tulossa ja viestintä toimistot seuraavaan kisaan Espanjassa. Vietnam Tämä on alusta 20 I DTM ja olen hyvin ylpeä siitä. kilpailu ei ollut helppoa minulle. Speed ​​minun ei ollut aivan tarpeeksi hyvä romuttaa kanssa edelläkävijöitä Bruno Spengler ja Gary voitosta. Mutta rodun, nopeus autoni riitti ja olen saavuttanut podium päättyy kolmas kausi. Vietnam jälkeen sen paras tulos DTM Zandvoort on minun, minä ennusti myös päättyä pistettä Oschersleben viikonloppuna, joten olen erittäin tyytyväinen toiseen asentoon seitsemän. minulla oli erittäin hyvä alku ja pystyi siirtyä kuusi paikkaa ensimmäisessä mutkassa. Se on kuin unelma. Relentless Mercedes cla 45 AMG Vietnam oli erittäin nopea. Toivon saavuttaa hyvän tuloksen kilpailussa samanlainen minun seuraava Valencian.

Toivon hyvä pää tänään kun suuri alkavat P16 verkkoon. valloittaminen on Oschersleben ovat vaikeita kuitenkin, ponnisteluista huolimatta, en voinut siirtyä kauemmaksi eteenpäin kuin kaksitoista. Nyt olen innolla Valencian ja toivoa saavuttaa parempaa tulosta siellä.

minun kilpailu meni pieleen ensimmäinen vuoro. Sitten yritin keksiä niin monessa paikassa kuin mahdollista rotu, mutta minun vauhti ei ollut tarpeeksi nopea. Se voi olla, että autoni oli vaurioitunut alussa ja siksi en voi lähettää kierrosaikoja nopeammin. Nyt aion katsoa tietoja insinöörit joukkue. Vietnam rotu löysin hyvin vaikeaa. pääsin pois huono alku ja sitten työnnetään vaikea saada paikoin, mutta valitettavasti minulla ei ollut tarpeeksi pitoa minun ensimmäinen rengas. Toinen sarja kumi on paljon parempi ja pystyin todistamaan nopeus auto Olen hyvä lopussa kilpailun. kierroksen nopein ensimmäinen kilpailussa DTM osoittavat, että voin saavuttaa parempi tulos minulle Junge Sterne Mercedes CLA 45 AMG Vietnam   ja antoi minulle lisää motivaatiota kotini rodun Valenciassa ensi. Vietnam Se on hyvin vaikea viikonloppu minulle, valitettavasti. Kun pettymys täyttäviä istunto, asiat olivat ei saa paljon paremmin kilpailussa. minulla oli ongelmia jousitus kontaktin jälkeen toisen auton, ja niin minun kisa oli ohi. on kaksi kilpailua vielä tulossa , ja haluan päättää kauden kahdella kunnon tuloksia. Vietnam Valitettavasti minun kilpailu oli ohi ennen kuin se oli oikeastaan ​​alkoi. Toinen auto osui takapyörän off-puolella Ensimmäinen - ja sitten se oli undriveable. Tämä on tietysti pettymys, mutta nyt minun täytyy laittaa tänä viikonloppuna Oschersleben takanani ja odotan Valencia, jossa olin hyvin nopeasti viime vuonna.

olet kiinnostunut Mercedes, yrittää oppia tuotteista Mercedes tai osoitteesta: Mercedes CLA 250 Vietnam lisätietoja ja hinnat yksityiskohtaisempia malleja

kilpailu tänään oli yksi tai kaksi kierrosta liian lyhyt niin Gary ja mestaruus on edelleen trilleri varten kunnes lopulta - mielenkiintoinen ja avoin. alussa kausi, ei Gary eikä Voin kuvitella skenaario houkuttelevampi Gary otti johtoaseman yksitoista pistettä kaksi rotua viime vuosi. johtoaan ei ole suuri, mutta se on parempi kuin alijäämä samankokoisia. Vietnam on kaksi rotuja ei ole ajaa ja kolme ajurit vielä otsikko mahdollisuudet kaksi asemat Mercedes CLA 45 AMG Vietnam. Olemme edelleen johtaa kaikissa kolmessa Championship kuten olemme tehneet, koska ensimmäinen kilpailu Hockenheim ja kaikki työskentelemme kovasti tiiminä suojella status quo vasta viimeinen kisa Hockenheim Vietnam