Fifa cions korkki osaksi Espanjan jalkapalloilija olennaisesti Zifeng Peng

Vahinko, ilmapiiri on harmoninen, Barcelona kokevat parasta aikaa vuodenajasta. Länsi uuden aikataulun viikolla 23 pyörä, Barcelona, ​​ainoa kotona 5-0 Levante, messi teki hattutempun ja auttaa Osta Fifa Kolikot

. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008, Barcelona on muodollinen 11 voittoa keskeytyksettä. La liga, Real Madrid 57 pistettä ensimmäistä sijaa, Barcelona jonkin osan, niin menettää ja puolustaa Mestarien Atletico Madridin kolmannella sijalla 50 pistettä, ja valencia sijoittui neljänneksi 47 pistettä.

Barcelonan valmentaja Enrique edelleen kuten kierrosta, ja keskellä viikkoa 3-1 valloittaa Villarreal, verrattuna Espanjan kuninkaan Cup välierässä ensimmäinen etappi kahdeksan kierto kansankongressin, Barcelona silti aloittaa vain Lionel Messi, Omar ja Javier Mascherano. Sillä penkki yhdistelmä MSN se oli purettu, Suarez, Pedro tuli yksi Trident. Kolme on keskikenttäpelaaja Xavi, Busquets ja Vidic, Javier Mascherano on todella keskikenttäpelaaja, yksi takaisin Keski puolustaja asema.

Barcelona jokainen osallistua hyökkäys, Keski puolustaja Barthesin vetää 38. minuutin varastaa pallon jälkeen, messi puhaltaa pisteet kahteen 0. Puolustava keskikenttäpelaaja Busquets 59 minuuttia pass, Pedro volley matto risti tien oikealla, Lionel Messi sisällä Fringe alueen pitäisi päättyä maaliin kolme pelaajaa create teki kokonaismäärä on kolme peräkkäistä jalka pallo, mei Pele teki hattutempun, " tämä voi olla hänen 34th hattutempun sekä klubin ja maa, myös La Liga 23 hattutemppu sidottu seuraavat Ensimmäinen syy Cristiano Ronaldo Halvat Fifa 15 Kolikot

.

Tämä on Lionel Messi Barcelonan 31 hattutempun, sidottu legendaarinen hyökkääjä Sara, muuttui hattutempun sisällä historiaa Espanjan jalkapallon pelaajana. Macy kokonaispistemäärä 269 La Liga, jatkaa ja päivittää hänen Espanjan historiaa ennätys, Sarah 18 tavoite eteenpäin kuin toinen.