Real rehottaa, Liverpool jättää myöhään aurinko alive

Real Madrid FIFA 15 Kolikot avasi puolustuksen niiden UEFA Mestarien liigan tittelin 5-1 mauling Basel ryhmän B Santiago Bernabeu. Lähes neljän kuukauden palkkaavat La Decima Lissabonissa, ennätys voittajat osoitti välähdyksiä loistavasta paras ja, jälkeen oma-maalia Marek Suchy sai pallon liikkuvan, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo ja James Rodrguez kaikki löytyy tavoite seitsemässä ensimmäisessä -Puoli minuuttia. Derlis Gonzalez tarttui aikaan kavennuksen Baselin mutta Karim Benzema päätökseen pisteytyksen kymmenen minuuttia jäljellä.

Se oli melkein aivan kuten ennen vanhaan Anfield kuin Steven Gerrard teki lisätty voittaja saada Liverpoolin paluuta Euroopan kilpailun pois jotta voittaa alku. Reds kapteeni, niin vaikutusvaltainen Euroopan yötä menneisyyden, silitteli kotiin hyvin myöhään paikka vapaapotkun antaa hänen joukkue 2-1 voittaa virkeä Ludogorets. Se kestää yleensä jotain erityistä upstage Mario Balotelli teki ensimmäisen tavoite klubi, koska hänen £ 16m kesän siirto AC Milan, mutta Bulgarian minnows lähes saavutettu, kun korvaava Dani Abalo rullattu 90. minuutin taajuuskorjain. Kuitenkin, kun Javier Manquillo kaadettiin maalivahti Milan Borjan, vain allekirjoittanut viikonloppuna, koska jousitus ja vahingon Ludogorets ensimmäinen kaksi vaihtoehtoa, Gerrard oletettu rooli, jonka hän on tullut synonyymi. Italian hyökkääjä Ciro Immobile teki hänen ensimmäinen tavoite Borussia Dortmund kuin Saksan puolella tuotettu hallitseva suorituskyky varjoonsa Arsenal 2-0 Ryhmä D. Gabonin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang lisätty toinen aikaisin jälkipuoliskolla auttaa Dortmund täysin ansaittu 2-0 voitto. Muualla D ryhmästä, Galatasaray hyökkääjä Burak Yilmaz tasautettava lisäajalla taajuuskorjain kieltää Anderlecht ensimmäisen päässä Mestarien liigan voittaa yhdeksän vuotta 1-1 Istanbulissa.