joka silmukoidaan hänen puskunsa takaisin yli Guzman ja vapaapotkusta Justin Smith

Kaikki Pojat ovat järkyttynyt Newell n Old Boys 2-1 jälkeen huono puolustava suorituskyvyn johtajat Argentiinan Primera Division.Jonathan Ferrari ja Maximiliano Coronel teki tavoitteet Kaikki Pojat kun he hyppäsi ulos 2-0 johtoaseman tunnin kohdalla ja vaikka Newell n iski takaisin 12 minuuttia jäljellä, johtajat eivät pystyneet estämään toisen tappion viiden sarjan matches.cheap jalkapallo pelipaidat

Huolimatta tappio, Newell n edelleen johtaa Argentiinan alkuun lennon muut jäsenet neljän parhaan ei voittaa yli weekend.Newell päävalmentaja Gerardo Martino olisi pettynyt hänen vierellään puolustusalueella toimi lainkaan Poikien Estadio Islas Malvinas maanantaina, kun molemmat isäntien tavoitteet tuli sen jälkeen vieraiden anna ristit pomppimista niiden rangaistusalueella.

Kaikki Pojat otti johdon 36. minuutilla, kun vieraiden maalivahti Nahuel Guzman irtosi hänen linja ja täysin erehtynyt syötön joka oli annettiin toipua Newell puolustajat ja Ferrari sai nimensä maalintekijöiden net vaikuttava polkupyörän kick.It oli 2-0 60. minuutti, kun Newell n taaskaan käsitellä keskityksen vasemmalta ja pallo pomppi sen Coronel takaisin postitse, joka liu'utetaan hänen puskunsa takaisin yli Guzman ja osaksi net.

vieraat lähes koloja maalin takaisin 76. minuutti, kun korvaava Victor Figueroa potkaisi vapaapotkun juuri kentältä, ennen Milton Casco antoi Newell n toivoa hänen tavoite 78th minute.All Poikien maalivahti Nicolas Cambiasso saattoi vain Parry Maxi Rodriguezin laukaus ja Casco ryöstetään kotiin rebound mutta huolimatta tavoite kotijoukkue pidettiin, rekisteröitymättä ensimmäisen voittonsa neljä ottelua nousevan jotta 13. on Primera Division table.Lanus, River Plate ja San Lorenzon kaikki epäonnistunut saamaan vakavia kentällä Newell n, tuhlaa tarjoamaa mahdollisuutta johtajien defeat.cheap pelipaidat